Vis à Vis Dranouter

Beschrijving

De Brusselse muzikante Chloë Nols legde zich het laatste jaar toe op het schrijven van een verse reeks songs. Gewaagder en persoonlijker dan ooit. Geïnspireerd door een toenemende ervaring met psychische kwetsbaarheid en hoogsensitiviteit in tijden van zowel isolement als overprikkeling, gaat ze op zoek naar haar ware zelf in een turbulente, chaotische wereld.

Ze ontwikkelde daarbij een nieuwe sound en stijl. Ze vermengt, met de hulp van producer Thomas Jillings (Linus, Ottla) en mixer Willem Malfliet (Woolvs), zachte, analoge synths en een saxofoon met meer opzwepende, elektronische beats. Ze brengt het geheel uit onder de naam Vis à Vis.

Singles ‘Cassandra’ & ‘Black Panther’ zijn uit op alle platformen, en werden opgepikt door Radio 1 (Wonderland), La Première (Sacrés Belges) en de Spaanse nationale Radio 3.

De EP, die uitkomt op 9 september 2021, zal meer van deze cinematische texturen laten horen, alsook een gezonde dosis helende vocals.

De live band bestaat uit Tim Caramin (Glints, 2 Times Nothing), Lenny Steigerwald (Aligaga) en Arnaud Guichard (Serendip Quartet).

Voor fans van Agnes Obel, Christine & The Queens en Aurora.
Evenement Vis à Vis