Gemeentehuis - Feestzaal en Foyer De Panne

Beschrijving

Feestzaal:
Oppervlakte: 210 m²
Lengte: 15m
Breedte: 14m
Capaciteit rechtstaand: 250 personen
Capaciteit met tafels en stoelen: 200 personen
Capaciteit tribune: 282 personen

Foyer
Capaciteit rechtstaand: 160 personen
Capaciteit met tafels en stoelen: 80 personen
Te huren voor:
repetities en opvoeringen
animatie (kaarting, film, koffietafels, quiz, bingo, voordracht, optreden, diavoorstelling, informatienamiddag,…)
recepties
vergaderingen

Afbeelding

Aanwezig

Feestzaal
In de feestzaal is er een uitschuifbare tribune aanwezig die plaats biedt aan 282 personen. Indien men geen gebruik maakt van de tribune, kunnen er tafels en stoelen geplaatst worden voor 200 personen. Indien je enkel stoelen plaatst zijn er maximaal 250 personen toegelaten. Voor staande recepties worden er eveneens 250 personen toegelaten.
De feestzaal beschikt over moderne apparatuur waaronder een geluids- en belichtingsinstallatie en een verwarming- en luchtkoelinginstallatie. Op het podium is eveneens een uitschuifbaar scherm gemonteerd voor de projectie van films, dia’s en powerpoint voorstellingen en kan men een piano laten plaatsen.
Achter het podium bevinden zich twee kleedruimtes van waaruit men de gebeurtenissen on stage kan volgen.

Foyer
De foyer van het gemeentehuis is vooral bedoeld voor de organisatie van recepties, vernissages, tentoonstellingen en animatie.
De maximale capaciteit voor staande recepties is 160 personen. Men kan daarbij gebruik maken van 6 hoge tafels die ter plaatse aanwezig zijn.
In de foyer is een goed uitgeruste bar aanwezig en is er mogelijkheid om muziek te laten spelen en een staander met micro te plaatsen. Indien men stoelen en tafels plaatst, is er ruimte voor 80 personen (aan 20 tafels).
Indien men gelijktijdig gebruik maakt van de feestzaal en de foyer worden er maximaal 350 personen toegelaten in beide zalen samen.