K.E.R.K Middelkerke 14 april 2021

K.E.R.K staat voor ‘Kunsthalle ERvincK’, kortweg K.E.R.K. en wordt een platform voor hedendaagse kunst. Het wordt een plek vol ontwikkeling. Wat vandaag een ruimte kan zijn voor een expo is morgen misschien een podium voor een performer, een lezing,... de intentie is er om er een cultuurhuis van te maken.

De kunstenaar Nick Ervinck, in samenwerking met de gemeente Middelkerke, wenst van de plek een dynamische ontmoetingsruimte te maken. Het wordt een speeltuin waar hij kan experimenteren en zijn passie voor kunst met iedereen kan delen.

Deze zomer staan er al exposities gepland.

De expo ‘GNI-RI jul2021 Unnatural Selection’ neemt je mee in de wereld van Nick Ervinck, met monumentaal en kleiner werk. Zijn dynamische grote sculpturen gaan de confrontatie aan met de serene omgeving van een voormalige kerk. Met ook nooit eerder geëxposeerd werk van Nick Ervinck.

In de expo Wundertower#1 toont Nick werken uit zijn eigen privécollectie en gaat hij ermee in dialoog. Stephan Balleux, Renato Nicolodi, Daniel Arsham, Joke Raes, Danny Mathys, Conrad Willemens,… zijn namen die voor de hedendaagse kunstliefhebber geen onbekende zijn.

K.E.R.K. is van 01/07 tot 29/08 elke dag open van 14.00 tot 18.00 uur, uitgezonderd maandag.

Adres

Jonkvrouw Gelaplein, 8433 Sint-Pieters-Kapelle (Middelkerke)

De kunstenaar is tevens op zoek naar partners die hem inhoudelijk en/of financieel kunnen ondersteunen. Als lid of mecenas kun je ook deel uitmaken van dit unieke initiatief.

Er staan preview rondleidingen in huis, lezingen, atelierbezoeken en ontmoetingen met kunstenaars op het programma.

Meer info vind je terug op www.kunsthallemiddelkerke.com

Foto: Luc Cassiman