Viertoren organiseert Popraad 28 september 2021

Muzikant, dj of producer uit De Panne, Koksijde, Nieuwpoort of Veurne? Laat van je horen!

Samen met VI.BE organiseren we vanuit onze intergemeentelijke samenwerking Viertoren voor de eerste keer een Popraad in onze regio. Het doel van deze avond is om al jullie noden, wensen, dromen en ideeën te weten te komen zodat Viertoren en de vier gemeentebesturen samen werk kunnen maken van een ijzersterk muziekbeleid. Een unieke kans waarvan we hopen dat jullie ze samen met ons grijpen.

Om de Popraad zo goed mogelijk op jullie af te stemmen, vragen we specifiek aan alle artiesten om een enquête in te vullen. Dit kan tot zondag 3 oktober. Zelfs als je niet aanwezig kan zijn op de avond zelf, horen we je mening graag via de enquête. Zeker invullen dus!

De enquête kan je invullen via de volgende link: https://vibevoormuziek.typeform.com/to/ZGRPEnzG

Kortom, op donderdag 7 oktober om 19u zijn jullie van harte welkom in CC Casino, Koksijde voor de Popraad. Trouwens, de allereerste keer dat VI.BE dit over vier gemeenten heen organiseert. Verwacht je aan een gezellig gesprek over de resultaten van de enquête en een brainstorm over het muziekbeleid, met achteraf uiteraard een frisse pint. 

Zet je op aanwezig op het Facebook-event en nodig zeker al je muzikale vrienden uit! Hoe meer muzikanten hun stem laten horen, hoe beter!