BAZIEL

lights up your celebration

Biografie

Als coverband brengen we eigen akoestische bewerkingen van songs die op maat van de gelegenheid kunnen worden gemaakt. Daarnaast schrijft de zanger van de groep ook po√ętische nummers in het Nederlands en het Engels die in de set kunnen worden gestopt. Voorbeelden van gecoverde artiesten zijn Bill Withers, Bart Peeters, Frankie Valli, Queen, Atomic Kitten, Michael Bubl√©, Nina Simone, Aretha Franklin, Marco Borsato, ... M.a.w. een beetje van alles naargelang de smaak van de feestneus en zijn reden tot feesten, naargelang de muziek op de voorgrond moet treden of eerder als achtergrondmuziek moet fungeren en naargelang de duur van het optreden.

Galerij

Video's

 

Technische fiche

- minimaal 2 stopcontacten in de buurt van het podium, of de plaats waar gespeeld zal worden
- er kan niet buiten gespeeld worden bij regenweer
- indien mogelijk word gebruik gemaakt van de ter plaatse aanwezige muziekinstallatie (met mengpaneel)Ben jij ons volgend talent?

Registreer je als talent op ons platform. Na het doorsturen van het registratieformulier wordt je aanvraag door ons nagekeken en goedgekeurd. Na goedkeuring ontvang je van ons een wachtwoord waarmee je kunt inloggen en jouw eigen profiel kunt vervolledigen.

Registreer je hier