Belladonna

Meerstemmige muziek uit alle continenten.

Biografie

Bent u op zoek naar een mooi concert, vierstemmig gezang door 10 enthousiaste dames ?

Belladonna brengt liederen uit alle continenten, van Afrika over Zuid-Amerika tot Europa, via Gallicië en Polen, zowel Jiddische oorlogsgezangen als Oekraïense drinkliederen, klaagzangen en feestliederen. Doorheen oorlog en vrede, maar steeds gebracht met de grootste passie, energie en enthousiasme.

Neem een kijkje en luister op www.belladonnazingt.be

Wij zingen zowel a capella als in kleine of grote bezetting.

Onze vraagprijs (excl techniek) ligt tussen de € 400 en de € 650, aangepast naargelang de setting (van a capella tot concert met 2 à 3 muzikanten)

Afbeelding

Video's

 

Technische fiche

In de technisch fiche (op onze website) vind je een detail weer van de podiumopstelling en technische apparatuur die Belladonna nodig heeft, indien er met een geluidsversterking wordt gewerkt.
Het al of niet werken met een geluidsversterking hangt voornamelijk van twee factoren af.
– de akoestiek van de zaal
– het aantal bezoekers (publiek)

Het is mogelijk dat we zelf voor een geluidsversterking zorgen maar dit moet met Freddy Hommey besproken worden vooraleer er een concertovereenkomst wordt gesigneerd.Bijlagen

Belladonna affichebeeld
Jasio o Panu

Misschien vind je deze talenten ook leuk?

Ben jij ons volgend talent?

Registreer je als talent op ons platform. Na het doorsturen van het registratieformulier wordt je aanvraag door ons nagekeken en goedgekeurd. Na goedkeuring ontvang je van ons een wachtwoord waarmee je kunt inloggen en jouw eigen profiel kunt vervolledigen.

Registreer je hier