Bridgit

Neem aub een kijkje, ik ben misschien diegene die je zoekt

Biografie

Mijn naam is Brigitte Callebert en ik heb van kleins af aan al graag gezongen.

Na lang en veel oefenen in mijn kot en een cursus spreken voor publiek heb ik een aantal jaar geleden de stap gezet om te gaan optreden en dit met succes. Ik vraag vooraf aan de organisator voor welk publiek ik mag zingen en stem mijn liedjes daar zoveel mogelijk op af. Ik zing in het Nederlands, Engels, Duits, Frans van schlager tot pop en een paar dansnummers zoals de huckle buck, ’t smidje, … . Ik ken mijn nummers uit het hoofd en kan daardoor tussen mijn publiek lopen en ze zo in de stemming brengen.
Ik breng mijn laptop, versterker en boxen mee (bereik tot 100 man) en zing zowel buiten als binnen. Zing ik voor een publiek voor meer dan 100 man dan sluit ik graag aan op een bestaande installatie die meestal bij grote evenementen beschikbaar is. Graag ook een tafeltje voorzien en indien buiten graag beschutting voor mijn materiaal zowel tegen regen als felle zon.

Afbeelding

Video's

 


Ben jij ons volgend talent?

Registreer je als talent op ons platform. Na het doorsturen van het registratieformulier wordt je aanvraag door ons nagekeken en goedgekeurd. Na goedkeuring ontvang je van ons een wachtwoord waarmee je kunt inloggen en jouw eigen profiel kunt vervolledigen.

Registreer je hier