Duoband PauSe

Geniet van muziek met Duoband PauSe

Biografie

Allround duo die altijd de juiste snaar raakt, laat u verrassen!

Bent u op zoek naar een geweldig allround duo voor uw jubileum, verjaardagsfeest, receptie of opening? Dan is PauSe een echte aanrader.

Met een zeer uiteenlopend repertoire weet PauSe het publiek te animeren; van CCR, Roy Orbinson, Will Tura, Scabs en iets modernere muziek . Voor de liefhebbers hebben zij ook bekende Nederlandstalige nummers in hun repertoire. U kunt ze hier boeken voor uw feest, bruiloft en borrel, cafe, feestzaal .....

Goedklinkende muziek, elegante presentatie, de ideale coverband voor elke gelegenheid. Uw wensen en behoeften staan altijd voorop. of het nu gaat om ingetogen achtergrondmuziek of knallende feestmuziek. Hun eigen moderne geluidsinstallatie zorgt voor aangenaam luisterplezier! Volume en pauze muziek worden naar wens verzorgt. Kortom; professioneel entertainment en live muziek met een “personal touch”

Afbeelding

Technische fiche

Rider en technische fishe PauSe

Gelieve volgende zaken te voorzien voor de groep PauSe

– Een ruimte waar de muzikanten zich kunnen omkleden en tot rust komen.
– In de kleedruimte(Loge) vragen wij om voor het optreden enkele frisdranken te voorzien( cola , cola light en platwater), na het optreden is een pintje en een glaasje cava steeds welkom.
– Voor of na het optreden iets te eten te voorzien (3 pers) indien de groep langer dan 4 uur dient aanwezig te zijn. (de keuze is aan de organisatie wat ze bieden, mogen ook belegde broodjes zijn….) indien de groep vergezeld zijn van een technische crew (P.A) dienen ook deze te worden voorzien van eten. Maximum komt de groep met 5 personen incl de crew. Eventueel medereizigers van de groep staan zelf in voor de catering en dranken.
– Een lavabo om te verfrissen en een spiegel is geen overbodige luxe maar geen must.
– Op het podium graag 3 flesjes platwater (20cl) voorzien . (liefst plastiek).

De technische rider bevat het volgende
lijn 1 – Micro 1 (via stageblok)
lijn 2 – Micro 2 (via stageblok)
lijn 3 – Guitar 1 (via stageblok)
lijn 4 – Guitar 2 (via stageblog
lijn 5 en 6 of stereokanaal – Muziekdrager (meestal pc voorzien van mini-jack aan p.a tafel.
Liefst 2 monitoren of 1 in ear en 1 monitor on stage voor gitarist.
– Wat gekleurde belichting maakt de sfeer ook mooier tijdens het optreden.


X X
Guitar 1 en 2 DI leadvocals
backingvocalsM M
Monitor 1 (geen in ear) Monitor (liefst in ear)


op podium voorzien wij een tv scherm verbonden op pc. Pc ook te bedienen vanop stage op / of net voor stage (mx 15m fstand van tv). Pc in te prikken via stageblok met line ingang op p.a tafel.Ben jij ons volgend talent?

Registreer je als talent op ons platform. Na het doorsturen van het registratieformulier wordt je aanvraag door ons nagekeken en goedgekeurd. Na goedkeuring ontvang je van ons een wachtwoord waarmee je kunt inloggen en jouw eigen profiel kunt vervolledigen.

Registreer je hier