Floopi & Flippa

Sokpoppen theater

Biografie

Floopi & Flippa is ontstaan uit 2 muzikanten Trui en Annelies, die voor hun eigen kinderen poppenkast begonnen te spelen. Al gauw bouwden de mannen een grotere poppenkast en groeide het idee verder uit.
Graag nemen we jong en oud mee in een wereld vol fantasie en heel wat muziek. Traditionele poppenkastverhalen werden in een nieuw jasje gestopt en thema's als talenten, gezond eten, doorzetting, etc. komen aan bod in onze voorstellingen. Heks Harrekrats zorgt voor de nodige spanning, maar gelukkig kunnen Floopi en Flippa, de boswachter & meneer konijn het met de hulp van de kinderen, meestal wel tot een goed einde brengen...
Floopi & Flippa hebben reeds enkele poppenkastvoorstellingen lopen en maken ook elk jaar een nieuwe voorstelling, korte inhouden en meer info op onze website.

Galerij

Video's

 

Technieken / materialen

Poppenkast, waarvoor we een ruimte van 4 op 4 meter + hoogte plafond van min 3 meter.
De poppenkast is gebouwd zodat er ong. 60 kinderen confortabel errond kunnen en alles goed kunnen zien., vanaf 3 meter van de poppenkast in halve cirkel op de grond of bankjes.
In zalen met tribune zitplaatsen zijn meer kinderen mogelijk.
We hebben eigen versterking mee. 1 stopcontact nodig.
we kunnen zowel buiten als binnen spelen, maar verkiezen binnen, omdat we dan ook graag verduisteren en onze lichteffecten gebruiken.Ben jij ons volgend talent?

Registreer je als talent op ons platform. Na het doorsturen van het registratieformulier wordt je aanvraag door ons nagekeken en goedgekeurd. Na goedkeuring ontvang je van ons een wachtwoord waarmee je kunt inloggen en jouw eigen profiel kunt vervolledigen.

Registreer je hier