fran_art

fran_art

Biografie

In haar werk is de mens nooit ver weg en staat de emotie centraal. Soms in sobere tinten, vaak in een fel gekleurd lijnenspel maar nooit vrijblijvend, exploreert Francine de innerlijke strijd van de mens. Uit haar typische gezichten en lichamen spreekt het hele palet aan menselijke emoties gaande van onbehagen en bevreemding tot berusting en zelfs blijdschap. Haar composities geven vaak smalle, raadselachtige silhouetten weer die je doen stilstaan bij je eigen bestaan.
Sinds 2009 richt Francines onstuitbare creatiedrang zich niet enkel meer op de schilderkunst. Ze zoekt andere wegen op en richt zich nu ook op juwelenontwerp. Ook deze ontwerpen, die hun inspiratie vinden in de grillige patronen van de natuur zijn bezield, eigenzinnig en tijdloos.
Maarten Mahieu

Galerij

Technieken / materialen

Schilderkunst olieverf acrylverf op doek /paneel
JuweelontwerpBen jij ons volgend talent?

Registreer je als talent op ons platform. Na het doorsturen van het registratieformulier wordt je aanvraag door ons nagekeken en goedgekeurd. Na goedkeuring ontvang je van ons een wachtwoord waarmee je kunt inloggen en jouw eigen profiel kunt vervolledigen.

Registreer je hier