Frederik Gheysen

Visual Artist

Biografie

Frederik Gheysen is een Belgische kunstenaar geboren in Kortrijk. Hij begon als 19 jarige schilderijen te maken in het tuinhuis van zijn ouders door middel van de airbrushtechniek.

Vanaf 2002 begon hij deel te nemen aan zowel nationale als internationale kunstbeurzen, zoals Airtist, Kunstzin, Zibodem, … En op 24 jarige leeftijd hield hij al zijn eerste solo tentoonstelling in kunstgalerij Huyze Leopold in Brugge.

Enkele jaren later won hij de "1er Prix d’honneur vermeille" op het 38ste "International Art Contest of Wallonie".

​In 2020 opende hij zijn kunstgalerij ‘Creations by Frederik Gheysen’ aan zee in Nieuwpoort. Waar hij permanent zijn nieuwste schilderijen in zijn open atelier tentoonstelt en die wekelijks te bewonderen zijn.

Galerij

Technieken / materialen

Hij probeert thema's te verwoorden door middel van symboliek. Ideeën en kennis zijn steeds in verandering. En daardoor is hij niet gebonden aan een bepaald kunstmedium. Het heeft weinig belang of een werk nu bestaat uit acryl, olie of pixels. Zolang hij maar zijn droombeelden expressief kan uitbeelden.Ben jij ons volgend talent?

Registreer je als talent op ons platform. Na het doorsturen van het registratieformulier wordt je aanvraag door ons nagekeken en goedgekeurd. Na goedkeuring ontvang je van ons een wachtwoord waarmee je kunt inloggen en jouw eigen profiel kunt vervolledigen.

Registreer je hier