Gino Di Lukaz

All round zanger

Biografie

Luc Vermote alias Gino Di Lukaz zijn muzikale kiem begon te ontluiken in maart 1988 toen hij deelnam aan de Pak de Poenshow. Toenmalig presentator van de show: Luc Appermont, liet hem zijn huwelijkslied zingen en meteen had Gino de smaak van het zingen serieus te pakken. “Toen heb ik tien sponsors gezocht en gevonden om een eerste single te maken. Op 15 december 1988 kwam die uit (Is that the way/Magdalene) maar dat was niet echt een succes”, bekent Gino eerlijk.
Maar opgeven stond niet in Gino’s woordenboek, dus kwam er een tweede singel. “Met mijn tweede single haalde ik op 21 december 1989 het populaire VTM programma ‘Tien Om Te Zien’. Het was een hele eer om als beginnend zanger zonder platenfirma en zonder lange arm, het televisiescherm te halen. ‘Daisy, ik zweef’ werd gecomponeerd door Jerry Deewood op tekst van mezelf”, vervolgt de Koekelaarse entertainer. “De single was stukken beter dan de eerste, maar naast wat airplay op VRT-radio en enkele live-optredens bij Ro Burms en Paul Demeulder werd de single niet echt een succes. Vandaar dat ik het over een andere boeg gooide en vanaf dan door het leven stapte en optrad als allround-artiest.”
Naambekendheid
Gino had van singles opnemen zijn buik vol. Tot in 2013, toen ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van Gino Di Lukaz' animatie - shows de cd-single ‘Morgen’ uitbracht, en in april 2014 ‘Meer dan een zomerlief’ een cover van een Zuid-Afrikaans lied op het publiek werd losgelaten. “Jammer voor mij, ook Willy Sommers coverde dit nummer en dat was wel een streep door mijn rekening”, weet Gino ons nog te vertellen “De bijhorende clip werd opgenomen in m'n school en was ook te zien op TV1 bij Marcel Vanthilt, waardoor ik heel wat naambekendheid kreeg. En de trein was vertrokken. Er volgde kinderanimatie en daarna full entertainment voor bijna alle soort feesten. Tot nu, ik leg me sinds kort toe op shows voor allerlei senioren verenigingen , WZC en andere zorginstellingen voor mensen met beperkingen.”
De show duurt 2x 45' of op aanvraag vergoeding € 275 (all in)
Referenties ; o.a. Dienstencentrum Oudenburg, OKRA West - Vleteren, Samana Wenduine, Rode Kruishotel Polderwind Zuienkerke , WZC Ten Anker Nieuwpoort , S-Plus Lichtervelde , ....enz.
Gino kan ook geboekt worden met orkest
Een programma dat volledig gericht is op dansen en
wat leuke entertainment. De groep die bestaat uit 3 muzikanten en zanger Gino
Di Lukaz speelt live dansmuziek in verschillende stijlen. Het instrumentarium
bestaat uit synthesizer (Louise) , saxofoon en elektrische gitaar (Daniël) ,viool
en accordeon ( Christine). 2 x 60' ( of op aanvraag) € 325 (all in)

Galerij

Video's

 

Technische fiche

We beschikken over een eigen geluidsinstallatie voor een ruimte tot 250 personen.
Wanneer de inrichter zorgt voor de geluidsinstallatie is dit de
technische fiche optreden Gino Di Lukaz :
1* Graag een draadloze Shure micro of een evenwaardig alternatief.
2* Graag duidelijke galm bij het zingen.
3* Bij het spreken de galm uitschakelen.
4* Graag 1 of 2 monitors vooraan voor stem en muziekgeluid.
5* Graag een aansluiting voor een laptop.
6* Mijn vaste techniekster bedient de laptop en geeft aanwijzing waar nodig.
7* Graag een soundcheck van een 5 à 10 minuten voor aanvang .
Bijlagen

Gino Di Lukaz' liedjeslijst

Ben jij ons volgend talent?

Registreer je als talent op ons platform. Na het doorsturen van het registratieformulier wordt je aanvraag door ons nagekeken en goedgekeurd. Na goedkeuring ontvang je van ons een wachtwoord waarmee je kunt inloggen en jouw eigen profiel kunt vervolledigen.

Registreer je hier