Goudi

Biografie

GOUDI is het soloproject van de naar Brussel uitgeweken Oostendenaar Pierre Goudesone. Hij heeft een sterke familiale band met de Westhoek en komt nu met totaal iets anders, een West-Vlaams repertoire waarvan de eerst single “Alles Kan Wachten” verschijnt in 2019.
Midden jaren tachtig stichtte hij de legendarisch geworden new wave band FLESH&FELL (terug van weggeweest met 2 nieuwe albums op het Berlijns label Out Of Line in 2013 & 2017) .
En een decenium later speelde hij zich met zijn andere band SPEAKING T terug in de kijker met 2 albums(in 1998&2004) en een 100-tal shows.
In 2009 brengt GOUDI zijn eerste album uit en bouwde gestaag aan een solide live reputatie, je kon hem reeds op diverse podia zien o.a Le Botanique,Theater Aan Zee,Suikerrock, support van de The Stranglers,Arno en diverse clubs in België.
2012 was met het 2de album “BISSEXTILE” terug innemend ,met medewerking van Serge Feys en Peter Vandenberghe.
In 2016 verscheen "MIDNIGHT FEVER" volledig anders en tegen alle regels in nam deze boeiende persoonlijkheid, rasmuzikant en podiumbeest je terug mee op een genadeloze muzikale rit.

Galerij

Video's

 


Ben jij ons volgend talent?

Registreer je als talent op ons platform. Na het doorsturen van het registratieformulier wordt je aanvraag door ons nagekeken en goedgekeurd. Na goedkeuring ontvang je van ons een wachtwoord waarmee je kunt inloggen en jouw eigen profiel kunt vervolledigen.

Registreer je hier