Johan Willaert & Dave

Biografie

In 1965 schreef Johan zijn eerste liedjes. Het werden er uiteindelijk een paar honderd in diverse genres. Twee ervan werden ook opgenomen op de eerste LP van Paul Severs.
In 1970 richtte hij het kleinkunstduo “Sound of Love” op en enkele jaren later de Vlaamse Pop-formatie “Neptunus” die uiteindelijk uitmondde in de "Vlaamse Rock"-groep ”Johan Willaert & de Jeune-Premiers”. Eind 1979 ging de groep uiteen en hing Johan zijn gitaar aan de wilgen.
Van 1996 tot 2006 was zijn zoon Dave basgitarist in de groepen “Kalashnikov”, “Thirteen”, “Joey” en “Joint Venture”. Zijn muzikale activiteiten werden gestaakt wegens familiale omstandigheden.
Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. In 2014 ging Johan met pensioen en Dave stelde hem voor om af en toe eens samen te komen om wat muziek te maken, gewoon voor hun plezier.
Ze brengen eigen Nederlandstalige kleinkunst, protestsongs en liefdesliedjes in diverse muzikale genres zoals pop, blues, rock, chanson, sixties-dansmuziek; vaak humoristisch, soms ernstig, af en toe eens in het dialect en soms kan het publiek eens lekker meedoen. Ze doen dit nog altijd voor hun en nu hopelijk ook voor uw plezier: niet langer als ”Johan Willaert & de Jeune-Premiers” maar nu als “Johan Willaert & Dave”.

Galerij

Video's

 

Technische fiche

Wat wij nodig hebben:
• een (overdekt) podium of vloerruimte liefst van 4 op 3 meter
met enkele vrije stopcontacten
• een stoel of een klein tafeltje

Bij voorkeur ook:
• een sfeervolle belichting
• een geluidsinstallatie met liefst 4 micro's op statief, een
mengpaneel, 2 monitors en een technieker om het geluid te
regelen
Voor kleine zalen kan een beperktere installatie volstaan en
desnoods brengen we zelf een P.A. meeBen jij ons volgend talent?

Registreer je als talent op ons platform. Na het doorsturen van het registratieformulier wordt je aanvraag door ons nagekeken en goedgekeurd. Na goedkeuring ontvang je van ons een wachtwoord waarmee je kunt inloggen en jouw eigen profiel kunt vervolledigen.

Registreer je hier