Klandestien

Meerstemmige muziek

Biografie

Organiseert u als vereniging af en toe een concertje ? Dan is KLANDESTIEN misschien iets voor u:
KLANDESTIEN als we zijn, zoeken wij het niet in de grote openbare ruimtes, maar meer in de intieme sferen van een huiskamer, bruine kroeg of eventueel kleine concertzaaltjes.

4 verschillende vrouwenstemmen nemen u in hun liederen mee naar de Mexicaanse onderwereld, over Georgische vrolijkheid tot Finse kraakzuivere polyfonie.

Laat u verrassen door onze energie en de samenvloeiing van onze stemmen. A capella of ondersteund met elektrische piano. Versterking is niet nodig als we het kleinschalig houden.
€ 300 is onze vraagprijs. Meer moet dat niet zijn.

Afbeelding

Video's

 

Technische fiche

Gezien wij voor kleinschalige concertjes gaan (huiskamerconcerten, vernissages, kleine zaalconcertjes tot 60 à 70p), hebben wij geen versterking nodig. Alles akoestisch dus.
(elektrische) Piano kunnen wij zelf meebrengen.

Extra?
Indien de grootte van de zaal of de akoestiek in die mate is, dat versterking toch vereist is, kunnen wij daar zelf voor zorgen vanaf € 150 extra.
Vervoersonkosten: € 0,37/km. We carpoolen zoveel als mogelijk!
Een broodje, thee en plat water is lief!Ben jij ons volgend talent?

Registreer je als talent op ons platform. Na het doorsturen van het registratieformulier wordt je aanvraag door ons nagekeken en goedgekeurd. Na goedkeuring ontvang je van ons een wachtwoord waarmee je kunt inloggen en jouw eigen profiel kunt vervolledigen.

Registreer je hier