MAEVE

Ierse Folk

Biografie

MAEVE startte als driekoppige gelegenheidsband met een repertoire van Ierse folk. Ondertussen spelen deze drie muzikanten op vaste basis samen, klaar om hun enthousiasme met het publiek te delen. Janne, Kenneth en Sien leerden elkaar kennen in het Kadjazzkoor, waar hun interesse werd gewekt voor driestemmige nummers.
In combinatie met accordeon, piano, gitaar, ukelele, tin whistle en voetbas zorgen ze voor een prachtige blend tussen de instrumenten en hun stemmen.
Soms ingetogen, soms uitbundig, voeren ze het publiek mee richting de Ierse highlands en kliffen, om daarna een Ierse pub in te duiken.
Laat je betoveren en meeslepen, bij voorkeur met een stevige Guiness in de hand.

Galerij

Video's

 

Technische fiche

SIEN
1 zang micro beta58a microstatief
2 ukelele XLR/DI interne micro
3 piano L XLR/DI digitaal
4 piano R XLR/DI digitaal
5 stompbox XLR/DI interne micro
JANNE
6 zang micro beta58a microstatief
KENNETH
7 zang micro beta58a of SM58 microstatief
8 accordion Bas XLR/DI interne micro
9 accordion Hoog XLR/DI interne micro
10 gitaar 1 XLR/DI interne micro
11 gitaar 2 XLR/DI interne micro

De muziekgroep beschikt eventueel over een eigen geluidsinstallatie voor kleinere evenementen tot maximum 200 personen.Ben jij ons volgend talent?

Registreer je als talent op ons platform. Na het doorsturen van het registratieformulier wordt je aanvraag door ons nagekeken en goedgekeurd. Na goedkeuring ontvang je van ons een wachtwoord waarmee je kunt inloggen en jouw eigen profiel kunt vervolledigen.

Registreer je hier