Meneer J. en Meester D.

Muzikale humor met een knipoog naar de actualiteit

Biografie

Wat startte met het maken van coronaliedjes in mei 2020, mondde in juli 2020 uit in een volavondvoorstelling waarin muziek, humor en actualiteit niet ver weg is. Hun voorstelling "Zonder veel voorbereiding 3.0" is nu met stip de voorstelling die meer aangepast dan gespeeld werd. Meneer J. en Meester D. zijn hiermee op muzikaal en theatervlak zeker en vast niet aan hun proefstuk toe en voelen zich in de alter ego's van Jeffrey en Dries, 2 leraars in het echte leven, dan ook als een visje in het water. Hun voorstelling, wordt regelmatig aangepast aan de actualiteit en zelfs op 's werelds grootste levensvragen hebben ze meteen - schoolmeesters zijnde - een kant en klaar antwoord klaar.

U hoort het goed: Meneer J. en Meester D. geven niet alleen straf, ze zijn het ook!
Hun voorstelling kan overal (openlucht, tuinen, huiskamers, parochiezaaltjes, culturele centra, sportpaleizen, zomerbars, festivals ...) en voor iedereen (familiefeesten, verenigingen, culturele organisaties, privéfeesten ...) gespeeld worden.
Meneer J. en Meester D. komen graag jouw evenement van een deftige portie humor voorzien.
Geef een belletje, een mailtje en we sturen je asap een antwoord terug!
Afbeelding

Video's

 

Technische fiche

Meneer J. en Meester D. spelen overal.
Dat kan akoestisch, maar dan kan ook versterkt.
Voor kleinere zaaltjes en publiekjes hebben wij een eigen installatie mee die in de prijs is inbegrepen, voor grotere evenementen hebben wij dat niet, maar kunnen wij daar wel voor zorgen, mits meerprijs.Ben jij ons volgend talent?

Registreer je als talent op ons platform. Na het doorsturen van het registratieformulier wordt je aanvraag door ons nagekeken en goedgekeurd. Na goedkeuring ontvang je van ons een wachtwoord waarmee je kunt inloggen en jouw eigen profiel kunt vervolledigen.

Registreer je hier