P.A.R.C.

Cover rockband

Biografie

P.A.R.C. weet op buitengewoon professionele wijze elke zaal, feest of festival binnen een mum van tijd om te toveren tot een epische Rock party die zijn weerga niet kent.

Gewapend met een setlist aan enkel de allergrootste hits, een overweldigende performance, gierende gitaarsolo's en een knap staaltje humor weten zij gegarandeerd de aller stijfste hark aan het springen en aan het dansen te krijgen.

De dame en heren van P.A.R.C. brengen welk publiek dan ook gegarandeerd aan het headbangen en meeschreeuwen met een set vol met de grootste hits van vroeger en nu maar dan in een hard rock jasje.

Van Flashdance en Bananarama tot Lady Gaga en Rihanna. Voor alle generaties hebben we wat in ons arsenaal van nummers in onze setlist.

Of ze nu op een festival staan, een poppodium, kroeg of zelfs een bruiloft, P.A.R.C. past hun lange setlist aan uw wensen en hun publiek aan.

Winnaar van de publieksprijs op Cararock 2021


AfbeeldingBen jij ons volgend talent?

Registreer je als talent op ons platform. Na het doorsturen van het registratieformulier wordt je aanvraag door ons nagekeken en goedgekeurd. Na goedkeuring ontvang je van ons een wachtwoord waarmee je kunt inloggen en jouw eigen profiel kunt vervolledigen.

Registreer je hier