Triplesec (XL)

LX-Ier / Triplesec / (XL)

Biografie

LX-Ier
LX-Ier staat voor een boeket van diverse muzikale invloeden uit alle windstreken. Wij brengen het op onze eigen West-Vlaamse manier. Dit kunnen zowel volksmuziek, musette, chanson, Klezmer Balkanmuziek, Ierse en Schotse traditionals of gekende songs zijn.

Triplesec
Je hebt zo van die ensembles die zich aan de sfeer weten aan te passen en eender waar voor de muzikale omlijsting kunnen zorgen. We bedoelen hier recepties, vieringen, buurtfeesten, muzikale tussendoortjes op congressen en meetings, jubileumfeesten, … maar evenzeer sfeer- en ambiance-optredens op grotere evenementen. De heren van Triplesec hebben dit begrepen en kunnen naargelang hun bezetting een akoestische of versterkte set verzorgen. Daar bovenop vertoont dit trio flexibele eigenschappen die aanleiding kunnen geven tot improvisatie en verzoeknummers. Met Triplesec laten zij naast een folky toets ook jazz, Balkanmuziek en andere muziekstijlen horen.

Triplesec bestaat ook in een XL-formatie . Triplesec XL verzorgt enkel podiumoptredens en brengt dan overwegend folky en ambiance nummers - zowel eigen werk, gekende covers en traditionals.

Info en boeking via pdebeir@hotmail.com - bart.sanders@me.com

Galerij

Technische fiche

Bezetting Triplesec XL

1 Contrabas Realist pick up mic. Jack - DI Eigen mic.
2 Acc. gitaar Build in mic. Jack - DI
3 Viool DPA4061 XLR - DI Eigen mic. (phantom)
4 Accordeon Build in mic. Jack - DI
5 Stompbox Jack - DI
6 Leadzang Beta58 XLR
7 Zang SM58 XLR
8 Zang SM58 XLR

De muziekgroepen beschikken over een eigen geluidsinstallatie voor kleinere evenementen tot maximum 250 personen
Ben jij ons volgend talent?

Registreer je als talent op ons platform. Na het doorsturen van het registratieformulier wordt je aanvraag door ons nagekeken en goedgekeurd. Na goedkeuring ontvang je van ons een wachtwoord waarmee je kunt inloggen en jouw eigen profiel kunt vervolledigen.

Registreer je hier