Barst jij van IJzersterk  talent?

 

Open podium voor muziek-, podium- en beeldende kunsten

Uitleg over het evenement

Barst jij van IJzersterk talent? Enkele maanden gelden sloegen de gemeenten Diksmuide, Lo-Reninge, Houthulst, Veurne, De Panne, Nieuwpoort en Koksijde de handen in elkaar om lokaal talent in de Westhoek te promoten. Onder impuls van IJzervallei en Viertoren, twee intergemeentelijke samenwerkingen tussen verschillende gemeenten, werd het plan opgevat om op verschillende locaties en data een vrij podium voor lokaal talent te organiseren.  Onder de werktitel ‘Barst jij van IJzersterk talent?’ gaan we op zoek naar de beste lokale talenten in de Westhoek. Hier krijgen  verschillende solisten, muziekgroepen, woordkunstenaars, theatermakers en beeldende kunstenaars de kans het beste van zichzelf te geven op het podium.

Geïnteresseerde artiesten kunnen zich kandidaat stellen voor één van volgende genres: muziek (alle genres), podiumkunsten of beeldende kunsten. Geselecteerde kandidaten worden vervolgens uitgenodigd een optreden, voorstelling of expositie te geven in één van de participerende gemeenten.

Er worden enkele amateurkunstenaars toegelaten en als groep of artiest moet je geregistreerd zijn bij IJzersterk Talent. Ook moet de artiest of minstens één lid van de deelnemende groep wonen in één van de deelnemende gemeenten. 


Voorwaarden

Maak een talentenprofiel aan op IJzersterk Talent

Je hebt een onlineprofielnodig om deel te nemen

Maak hier eentje aan
Doe mee aan de preselecties

Je kan slechts1 x deelnemenper locatie en per groep

Win een mooie prijzenpot

Gratis deelnamemooie prijzenpot

Locaties & Datums

Diksmuide
CC Kruispunt
15-16 oktober 2022
Veurne
OC Zonnebloem
29 oktober 2022
De Panne
De Boare
12 november 2022
Houthulst
Dorpshuis Jonkershove
3 december 2022Inschrijven

Om deel te nemen aan de wedstrijd dien je een profiel te hebben op IJzersterk Talent en ingelogd te zijn.

Log hier in of maak een nieuw profiel aan.

Inloggen / registreren